En enkel och snabblagad middag som smakar riktigt bra. Den krispiga salladen, den heta salsan, den goda broccolin och så biffar av auberginer som smälter i munnen. Lite äppelmos för att få lite sötma. Mumsigt och gott.

Sallad

Blandade salladssorter
Riven morot
Purjolök
Skivad grillad paprika
Majs

Riv, skär och hacka ingredienserna och blanda i en bunke.

Het salsa med Quinoa

Koka 1 dl quinoa med lite buljong i 15-20 minuter. Blanda den med en GoGreen Salsa och lite Thai Sweetchili.

Stekta auberginer

1 aubergine
kryddor av valfri sort
salt och peppar

Skala och skiva auberginen i 1-1,5 cm tjocka skivor. Pensla varje skiva med olivolja och krydda sedan med salt, peppar, cajunkrydda, chilipeppar och paprika. Stek skivorna tills dom får yta och mjuknar lite. Uppskattningsvis medelvärme i 5-10 min.

Allt sammans serveras med kokt broccoli och en klick äppelmos.

r_aub_green2

Ta del av vårt nyhetsbrev

Få information om uppdateringar, recept, tips på produkter och annat smått och gått rakt ner i din mailbox.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This