En lättlagad och enkel potatissallad som smakar fräscht och som passar till det mesta. Ät den som den är eller ha den som tillbehör när du grillar. Varför inte steka någon vegobiff och äta tillsammans med potatissalladen? Tror inte du kommer att bli besviken över hur gott det blir.

Potatissallad

18-20 små potatisar
4 rädisor
1 stort äpple
1 halv röd lök
1 Oatly iMat Fraische
2-3 msk sötstark senap
1 stor näve Machésallad
1 stor näve blandsallad
salt
vitpeppar

Koka potatisarna. Låt dom svalna när dom är färdiga. Du kan med fördel spola kallvatten på dom så att dom svalnar fortare.

Skala och tärna äpplet och ha ner det i en stor bunke. Skär rädisorna och löken i tunna skivor och lägg även ner dom i bunken. I med iMat Fraische och senapen. Salta och peppra och rör sedan om försiktigt så att allt blandar sig. Skiva ner potatisen (det går att ha skalet kvar om det är en bra potatis). Tillsätt salladen. Rör om försiktigt så att du inte mosar potatisen så att allt blandar sig. Låt stå kallt några minuter så smakerna hinner sätta sig.

Denna potatissallad passar till väldigt mycket. Du kan ha den som grilltillbehör, äta den som den är, eller steka någon vegobiff (t ex kikärtsbiffar, morotsbönbiffar eller stekta aubergineskivor) . Använd fantasin. Potatissalladen är god och passar som sagt till väldigt mycket.

 

Potatissallad

Ta del av vårt nyhetsbrev

Få information om uppdateringar, recept, tips på produkter och annat smått och gått rakt ner i din mailbox.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This