Yay nu är jag back on track again!!! Äntligen. Efter något år där det inte hänt något direkt här på sajten så är det nu dags att tag i detta på allvar och köra på för fullt.

Det har varit några år där jag verkligen inte haft någon tid alls att lägga på denna blogg/webbsajt även om jag velat det av hela mitt hjärta. Det ska det bli ändring på från och med nu. Det är ett löfte. Så nu kan ni förvänta er regelbundna uppdateringar, nya inlägg, produkttester, flera recept och mycket annat. Kanske även en del videoinlägg eller liknande. En helt ny webbsajt är i gång. Jag hoppas att ni gillar den.

Det här känns spännande och kul och är något jag ser fram emot att göra på daglig basis.

På bilden ser ni en fjällräv. Arten är klassad som starkt hotad och det finns endast lite över 100 fjällrävar i hela vårt land vilket är tragiskt. Läs mer om vad som görs för fjällräven på naturvårdsverkets hemsida.

Nu kör vi!!!!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Få information om uppdateringar, recept, tips på produkter och annat smått och gått rakt ner i din mailbox.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This