Den här föreläsningen är från Lonestar College, 17 oktober 2013. Föreläsare är Gary Yourofsky (www.adaptt.org).

Om du inte sett denna föreläsning tidigare så rekommenderar jag att du med öppna sinnen verkligen lyssnar och funderar över vad han säger. Vad du kommer fram till efteråt är så klart ditt beslut att fatta, men tänk verkligen igenom och analysera det som sägs på ett objektivt sätt. Stirra dig inte blind på gamla vanor, egoistiskt tänkande etc. Försök ta in och själv värdera det som sägs utan att gå i försvarsställning. För mig är det här numera en logisk tankegång som jag inte kan hitta några som helst argument emot när jag själv funderat. För min del har det ändrat min syn och värderingar på livet och på andras liv och det är inte något jag ångrar för en enda sekund.

Föreläsningen är runt 40 minuter. Ge det en chans!

Ta del av vårt nyhetsbrev

Få information om uppdateringar, recept, tips på produkter och annat smått och gått rakt ner i din mailbox.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This