Trodde du att du som vegan inte skulle få äta fiskpinnar igen så trodde du fel. Dessa pinnar är till och med godare än vanliga fiskpinnar och håller ihop bättre när man steker dom. Helt vegetariska dessutom. Kan verkligen rekommenderas. Ät dom med koktpotatis, en god sallad och varför inte lite majonäs.

Stek f*skpinnarna i en varm stekpanna med olja i ca 3-5 minuter.

Innehåll
Vatten, ströbröd (vetemjöl, rapsolja, vatten, salt, jäst), sojaprotein, rapsolja, vetestärkelse, salt, lökpulver, naturliga smakämnen, förtjockningsmedel: (karragenan). Allergeninformation: Innehåller soja och vete. Kan innehålla spår av senap.

Ta del av vårt nyhetsbrev

Få information om uppdateringar, recept, tips på produkter och annat smått och gått rakt ner i din mailbox.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This