Välkommen till Tantens Gröna skafferi! Detta har blivit min favoritbutik i Uppsala. Visst det är inte någon stormarknad och du hittar inte lika stort utbud som på en vanlig mataffär, men det du hittar här är bra produkter.

Dom har ett stort utbud av veganska produkter. I butiken finns allt från gelatinfritt godis och mjölkfri choklad, veganost och pizza till tandkräm, diskmedel och lotion. Det mesta man behöver finns där och det är riktigt bra produkter. Deras mål är att kunna erbjuda så stort och brett utbud av veganmat som möjligt, och sortimentet växer och blir bättre för varje år. Jag tror du också kommer att märka av den höga kvalitén om väljer att handla där.

I 15 år har Tantens Gröna  skafferi sålt veganska produkter som är både smakrika och nyttiga. Produkterna är producerade under bra villkor. Många produkter är ekologiska och rättvisemärkta.

Du hittar affären på Hågavägen 190 eller online på www.tantensgrona.se (dock har dom inte alla produkter som finns i butiken i sin e-butik) så jag rekommenderar ett faktiskt besök i butiken.

Fysiska butiken har öppet:
Måndag – Fredag: 10.00 – 18.30
Lördag: 11.00 – 15.00
Söndag: 11.00 – 17.00

 

 

Ta del av vårt nyhetsbrev

Få information om uppdateringar, recept, tips på produkter och annat smått och gått rakt ner i din mailbox.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This